El 21 de desembre, vota Catalunya en Comú-Podem





A ningú se’ns escapa que aquestes, no són les eleccions que haguéssim volgut, però alhora les enfrontem com a una oportunitat única de trencar amb la paràlisi que està suposant la política de blocs i per poder posar les persones en el centre de la política. 

Fa massa temps que a Catalunya patim, i no parlo exclusivament del processisme, parlo primer de les retallades d’Artur Mas i després de la consolidació d’aquestes retallades per part d’Esquerra i de la CUP. 

Alhora, patim el govern el PP a l’estat espanyol, de dretes, centralista, corrupte...un govern que no vol entendre que la única sortida al conflicte polític que vivim a Catalunya és un referèndum pactat, perquè  els catalans i les catalanes puguem decidir lliurement en nostre futur.

Però ara som qui té la clau del desbloqueig, perquè tenim les mans lliures, tant de corrupció -no com Junts per Catalunya que es disfressa sota unes altres sigles, però que és la Convergència del 3%-, com de les herències del fracàs de la política de blocs d’aquests mesos. 

Necessitem avançar en el nostre autogovern, però la veritable solució només passa per arribar a un Nou Acord que ens permeti recosir la societat i avançar com un sol poble. Catalunya ha de poder decidir lliurement el seu futur i només Catalunya En Comú - Podem (CatECP) n'és garantia.

D’altra banda, hem de frenar a Ciutadans. Arrimadas sap que quan ella diu que vol ser la presidenta dels independentistes i dels que no ho són, no s’ho creu ningú. Igual que quan diu que no és de dretes. Hem de fer èmfasi que un partit nascut des de les elits per dividir i per defensar els interessos de les grans empreses, com és Ciutadans, mai podrà defensar els drets de la majoria i de la classe treballadora i comuna.

CatECP volem recuperar la vocació del catalanisme popular i mitjançant el canvi a Catalunya, estimular el canvi a la resta de pobles germans d’Espanya. El proper 21-D Espanya ha de saber que es juga a Catalunya l’exercici dels drets i les llibertats. Perquè reformar la Constitució per anar a propostes més centralistes i polítiques més antisocials és el gran somni de PP i C's, però nosaltres apostem per garantir drets, tant el dret a decidir com els drets socials. 

I és que també és imprescindible un blindatge dels drets socials, per a que, per exemple, mai més un conseller pugui decidir expulsar el jovent de la universitat o enviar-lo a servir cafès a Londres, com va fer Antoni Castellà, ara a les llistes d'ERC. I als que diuen que no es podran fer polítiques socials fins que no s'assoleixi la independència, cal dir-los clarament que la societat està patint i ja no pot seguir esperant. I si no, que agafin d'exemple Ajuntaments com Sant Feliu o Barcelona, nosaltres no posem excuses.



Sant Feliu, Barcelona, i els ajuntaments del canvi, sabem que cal posar les polítiques socials i les persones  en el centre de la nostra acció; la tarifació social, polítiques d’habitatge, de rescat social, en són alguns exemples en la lluita contra les desigualtats.

Davant aquesta situació és més necessari que mai mirar cap el món municipal. Els ajuntaments portem molt de temps assumint la deixadesa del govern de la Generalitat, que carrega a les nostres esquenes les competències que a través de les retallades no ha volgut exercir. 

Un clar exemple són les escoles bressol, des de 2012 ha disminuït l’aportació per infant, de 1800 euros a 0 euros!  i un clar exemple la nostra lluita als municipis hem aconseguit el reconeixement judicial de tot aquest deute que la Generalitat haurà de retornar!

CatECP apostem per realitzar una revolució democràtica i feminista, per acabar amb les desigualtats i bastir una societat més justa, i decidida dels drets de les dones i de les persones homosexuals; no com el número 3 a la llista del PSC, Ramón Espadaler, que sempre ha estat contrari al reconeixement de les llibertats personals.

CatECP som l’única garantia de defensa de la Catalunya treballadora, aquella que va lluitar per aconseguir les llibertats socials, polítiques i nacionals; la Catalunya real que la resta no volen veure perquè només els interessa el debat de les banderes. 

Per tot això, vota Catalunya en Comú – Podem, perquè som gent comuna i diversa, com tu, la gent que som i que volem representar.





Comentaris

Entrades populars